PCA Finland & PCA

 

Tervetuloa PCA Finlandin sivuille! Kansainvälinen kehonrakennus- ja fitnessliitto, Physical Culture Association järjestää ensimmäiset pohjoismaiset kilpailut Espoon Tapiolassa, syksyllä 2018. Syyskuussa järjestettävä Finnish open, korkean profiilin kansainvälinen kilpailutapahtuma jossa lavalla tullaan näkemään kotimaisten urheilijoiden lisäksi kansainvälisiä lajin huippuja. Finnish open on kaikille lajin parissa oleville urheilijoille avoin kilpailutapahtuma ja tapahtumassa on edustettuna runsas lajivalikoima, huomioiden myös junior- ja masters-sarjat. Kilpailuiden yhteydessä järjestetään myös kaikille avoin ja sisäänpääsymaksuton messutapahtuma. Finnish open voi olla ovi kymmeniin kansainvälisiin kilpailuihin, joita järjestetään ympäri maailmaa. Näistä suurimpina Iso-Britanniassa lokakuussa järjestettävät mm-kilpailut ja kansainvälisesti yksi maailman suurimmista fitness-tapahtumista, BodyPower! Physical Culture Association toivottaa kaikki kilpailijat, katsojat ja yhteistyökumppanit lämpimästi tervetuleeksi!

 

Yksi vastaus artikkeliiin “PCA Finland & PCA

  1. Moro. On kyllä melkosen sekavat sivut 🙂 Mailin lähettämiseen tulee joku taulukkosivu ja ei mitään kohtaa mistä viestin voisi lähettää 😀 PCA Finlandin kisaa ei löydy kisakalenterista International osiosta eli ei voi ilmoittautua 😀 Haloo

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.